Over deze site

Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

Vacatures plaatsen op Werkenbij­deoverheid.nl

Met meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar en circa 250 overheidswerkgevers die vacatures plaatsen, is Werkenbijdeoverheid.nl de belangrijkste speler van overheidsbrede vacaturesites. Deze website maakt op een centrale plaats het aanbod van overheidsvacatures transparant en helpt bezoekers zo bij hun zoektocht naar een baan bij de overheid. Als overheidswerkgever kun je gebruikmaken van deze mooie en betaalbare site om jouw vacatures voor baanzoekend Nederland zichtbaar te maken.

Wie kan vacatures plaatsen

Alleen overheidsorganisaties kunnen vacatures en stages plaatsen op deze website. Denk aan gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries, Hoge Colleges van Staat, onderwijsinstellingen, regiokorpsen bij de Politie en Zelfstandige Bestuursorganen zoals het Centraal Bureau voor de Statistiek. Commerciële werkgevers en profitorganisaties kunnen niet deelnemen.

Wat mag je verwachten van Werkenbijdeoverheid.nl

  • Gegarandeerd een groot bereik tegen aantrekkelijke kosten per vacatureplaatsing.
  • De ondersteuning via onze helpdesk is inbegrepen.

Statistieken

  • Aantal deelnemende organisaties: Circa 250
  • Gemiddeld aantal vacatures per dag: 1.325
  • Gemiddeld aantal bezoeken per maand: 106.500
  • Gemiddeld aantal jobviews per maand: 123.250

Aanmelden

Wil je als werkgever voortaan jouw vacatures plaatsen op Werkenbijdeoverheid.nl? Meld je dan aan via [email protected].