• Den Haag
 • Bachelor - HBO
 • 32 - 40 uur
 • €749
 • Reclame / communicatie / marketing / PR / voorl.
 • Solliciteer voor 24 juni 2024 Nog 5 dagen
 • Meeloopstage
 • 1 sep. 2024 - 31 jan. 2025
Kenmerk: 51104, Plaatsingsdatum: 10 juni 2024

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een gedreven en ambitieus communicatieteam dat ondernemers verder helpt? En heb je ideeën over het inzetten van de kracht van beeld en interactieve communicatie bij de overheid? Dan is deze stage iets voor jou.

Je aan de slag bij het team Klantcommunicatie Digitale Overheid van RVO. Voor onze opdrachtgever, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, voeren we samen met de vakafdeling Digitale Overheid opdrachten uit op het gebied van digitale dienstverlening. Zoals het Kenniscentrum e-procurement, de Berichtenbox voor Bedrijven en regelhulpen.

Je draait mee in het communicatieteam dat de plannen en content maakt voor deze opdrachten. Je maakt beeldcontent (video, afbeeldingen, infographics, etc.) op basis van de communicatieaanpak en geeft advies over hoe beeld nog effectiever kan worden ingezet. In samenwerking met je collega’s werk je aan visuele concepten en zet je deze om in concreet resultaat. Daarnaast ondersteun je het team bij interne communicatietaken en ben je inzetbaar voor andere opdrachten binnen het team indien nodig. Daarbij kun je denken aan Ondernemersplein.nl en Higherlevel.nl.

Je wordt begeleid door een senior communicatieadviseur en werkt nauw samen met specialisten op het gebied van communicatie en content. Je neemt initiatief, komt met nieuwe ideeën en schakelt hulp in wanneer dat nodig is. Tijdens deze stage kan je jezelf vakinhoudelijk ontwikkelen en de benodigde skills op het gebied van samenwerking en communicatie eigen maken.

Heb jij zin om aan de slag te gaan in een energiek en betrokken team? Solliciteer dan!
 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Vandaag werken aan de wereld van morgen
De wereld verandert elke dag en wij veranderen mee. Met meer dan 6000 RVO’ers werken we iedere dag aan morgen. We ondersteunen, adviseren en stimuleren ondernemend Nederland. We helpen met innoveren en verduurzamen. Nationaal en internationaal, want ons werk stopt niet bij de grens. Samen werken we aan:
 

 • De verduurzaming van onze energievoorzieningen.
 • Het tegengaan van klimaatverandering.
 • Een omslag naar een duurzaam landbouw- en voedselsysteem.
 • Een sterke digitale economie.


Het zijn grote uitdagingen, maar wij geloven dat het mogelijk is. Daarom verbinden we ondernemers, overheden en organisaties om te bouwen aan het Nederland van morgen.
We doen het samen.
 

Wat doen we?
Wij maken overheidsbeleid bereikbaar en uitvoerbaar. Van voorlichting, advies en financiering tot het bieden van een luisterend oor voor ondernemers en organisaties. En dat is nog maar een klein onderdeel van wat we doen. Ondernemend Nederland is ontzettend veelzijdig en daarom zijn wij dat ook.
 

Divers maakt beter
Met enorme uitdagingen op komst, is het juiste talent aan boord hebben belangrijk. Het maakt bij ons niet uit wie je bent. Wij kijken naar wat je kunt en waar jouw ambities liggen. Om de wereld duurzamer te maken hebben we ideeën nodig uit alle hoeken van de samenleving. Daarom hebben we voor iedereen plaats bij RVO, zolang je maar nieuwsgierig en ondernemend bent. We geven je vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Want zo boek jij de mooiste resultaten. Voor jezelf, voor ondernemers en voor morgen.

Contact

Voor meer informatie over deze vacature:

Stages RVO

Solliciteren?

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site en ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.